Scandinavianbranding_logo

Scandinavian Branding A/S
Køgevej 206
DK 4000 Roskilde
Denmark

design@scandinavianbranding.com

+45 4096 1133

Præsentation Kompetencer Focusområder Cases Kunder JOHAN ADAM LINNEBALLE Downloads Oversigt Kontakt
Københavns Drengekor Danske Spil Delogue Næstved Kommune Dansk IT AP Pension Dansk Socialrådgiverforening
Hvorfor ser det sådan ud

KØBENHAVNS DRENGEKOR

CasebannerKDK5

Københavns Drengekor hører til verdenseliten inden for de specielle Chapel Choirs. Derfor har vi designet deres navnetræk som et decideret 2-sproget logo, dels fordi selve navnet er helt forskelligt på dansk og på engelsk, og dels for at udtrykke og fremhæve, at der er tale om et internationalt ensemble.

Skriften er specialtegnet til netop dette ordbillede, og er i sine hårfine grafiske detaljer inspireret af et nodeblad med de 4 stemmer samlet i en blok. Et logo kan kun bære én krone, og den er placeret i den danske del – ud for Prinsgemalen, hvor den hører til.

Designprogrammet består herudover af 2 markante farver samt en række fotos fra Københavns Domkirke, som er Drengekorets hjemsted. Sammenhængen mellem C F Hansens stramme nyklassicisme og Thorvaldsens bløde marmorfolder er en anden visuel metafor på Drengekorets specielle klang.

Disse grundelementer går igen i alle Drengekorets programmer samt i en række forskellige PR-artikler, omslag og postkort.

NODEBILLEDET INSPIREREDE TIL TYPOGRAFIEN
Forside > Cases > Københavns
item7a1a2
 TIL TOP

DANSKE SPIL

Danske Spil case Spil Her
Danske Spil case Spil Her

Vores komplette designprogram omfatter:
Navneudvikling samt både re-design og nye designs af logoer og grund-elementer, brandstrukturer, papirlinje, powerpoint-skabeloner, skiltepro-grammer, display- og facadepro-grammer, merchandice mm. og en meget omfattende komplet design-manual version 1.0-3.0.

Læs også artiklerne:
"Design til Danske Spil" >
"Danske Spil" >

Danske Spil case Spil Her

Efter mange års one-company-one-brand markedsføring havde Dansk Tipstjeneste brug for at kunne optræde som én koncern - med egne holdninger, og en hvis distance til sine produkter. Bomærket - den gule terning, som vi tegnede for 20 år siden - var urørligt, det var allerede et af de mest kendte ikoner i Danmark. Men der var brug for et nyt navn og et blødt corporate udtryk.

Lige som i sin tid for Dansk Tipstjeneste, re-brandede og re-designede vi de følgende år både koncernen og de mange forskellige spil.

Danske Spil case Spil Her
Danske Spil case Spil Her
item7a1a
 TIL TOP

DELOGUE

CasebannerDelogue1
DAGLIG DESIGN DIALOG - ONLINE

Specielt i modebranchen er der så mange detaljer og enkeltdele, der hele tiden ændres og udvikles under processen, at det er uoverskueligt for alle involverede på alle lokaliteter, hver dag at være opdateret på, hvilke snit, farver, mønstre, detaljer, leverandører, knapper etc., der er gældende - og det koster både designere og leverandører meget tid og mange penge.

Rikke Biehl og Bianca Hegedüs havde mange års erfaring inden for dansk mode og tekstil, da de besluttede sig for at udvikle det ultimative digitale hjælpeværktøj til at løse disse udfordringer, og flere års grundigt

arbejde resulterede i et funktionelt, overskueligt og intuitivt kommunikationssystem, der systematisk ordner og opdaterer de mange detail-informationer.

Vores navneudviklings proces førte til den helt enkle løsning: Design + dialog = delogue. Designets endelige udtryk med de rene former og de raffinerede detaljer passer til fashion branchen, og signalerer med de åbne former tilgængelighed, og at det er nemt at bruge. Udbyttet for de designere og leverandører der bruger delogue er, at de får mere tid til at være kreative i dagligdagen.

Forside > Cases > Delogue

NÆSTVED KOMMUNE

Design som strategisk værktøj

I forbindelse med kommunalreformen blev 6 kommuner slået sammen under Næstveds gamle byvåben, men for at skabe overensstemmelse mellem fortiden og den nye kommunes strategiske ønsker til fremtiden, var det nødvendigt med et nyt logo.

Endvidere skulle der etableres et rationaliseret og konsekvent designprogram og i 2010 skulle jubilæumsåret brandes!

Vores løsning omfattede logo, grundelementer, papirlinje, blanketter, brochureprogram, annoncer, powerpoint, merchandise, skilteprogram, displays mm.
- og en komplet designmanual.

Efterfølgende koncept og storytelling til jubilæumslogo og sloganlogo.

Design som strategisk værktøj
Design som strategisk værktøj

DANSK IT

Design som strategisk værktøj
Casebannerdit3
MAN KAN DA IKKE HEDDE DIT

Dansk IT er Danmarks største uafhængige professionelle netværk for dem, der arbejder med IT - med et stort og bredt undervisningsprogram. Gennem mange års lobbyarbejde har man opbygget en god kontakt med myndighederne.

En markedsundersøgelse for et par år siden viste, at Dansk IT ikke havde noget godt omdømme, men til gengæld et stort potentiale for at få mange flere nye medlemmer, hvilket også ville dem give muligheder for en række nye initiativer og flere aktiviteter.

For at henvende sig mere direkte til det ungdommelige segment, ønskede Dansk IT at gøre noget ved sit formelle navn. Vi arbejdede på at få den naturlige forkortelse, dit, til at fungere, ved at lade den ’vokse visuelt ud af et grafisk netværk’ som et markant og unikt logo.

Vi udarbejdede en række grafiske grundelementer bygget over netværket, og udnyttede de kommunikative muligheder i det direkte talesprog: Dit netværk – dit nye mødested etc., og sloganet var næsten en foræring: Valget er dit!

Forside > Cases > Dansk

AP-PENSION

CaseAP1 CaseAP4 CaseAP3 CaseAP2
DESIGN SYNLIGGØR VÆRDIER CaseAPsloganwall

Efter en intern værdiproces ønskede AP-Pension, at justere sin identitet i overensstemmelse med de nye værdier, samt at forstærke sin synlig-hed i forhold til markedspladsen og få et samlet designprogram.

Vores samarbejde med PLH arkitekter sikrede sammenhæng mellem designprogrammet og AP's nye domicil:
Åbent, dynamisk og tilgængeligt, men samtidig solidt, fast og bestandigt.

Den markante orange distancerer dem fra konkurrenterne, og deres ansvarlighed udtrykker vi i det nye slogan.

Det omfattende designprogram består af logo, slogan, produktlogoer, grundelementer, papirlinje, kommunikationsmaterialer, brochurer, skilteprogram mm. - og en uddybende designmanual.

Forside > Cases > AP
item7a1

DANSK SOCIALRÅDGIVERFORENING

item7a1
CasebannerSocialraadgiver1b
NY ENERGI MED RE-DESIGN

Dansk Socialrådgiverforening er en af vores progressive fagforeninger med markante holdninger, men medlemmerne ønskede ikke at pille ved navnet da ledelsen foreslog at hedde Socialrådgiverne for at signalere fornyelse – hvordan skulle det så gøres?

Vi udviklede et nyt slogan - Faglig handlekraft – som kort og fyndigt kommunikerede ledelsens strategi. Det gamle bomærke fortalte kun historien om ’dialog’, så vi var nødt til at

’sparke liv’ i det – vi twistede det, og strammede både formen, stregen og farven op, så det understøttede det nye slogan.

Vi tegnede et nyt navnetræk, som gjorde en dyd ud af det gamle hæderkronede navn, men alligevel gav det et nyt look. Så uden i princippet at lave den gamle identitet om, gav vi foreningen et mægtigt skub fremad med et nyt aktivt slogan og et effektivt og markant re-design.

Forside > Cases > Socialrådgiverne
JOHAN ADAM LINNEBALLE  TIL TOP  TIL TOP  TIL TOP  TIL TOP  TIL TOP  TIL TOP  TIL TOP  TIL TOP